2024 metų Trijų Karalių šventė Palangoje

Trijų Karalių šventė Palangoje

Tradicinis renginys Palangoje

Trijų Karalių šventė Palangoje 2024 yra tradicinis kalėdinio laikotarpio pabaigos renginys. Sausio šeštą dieną Palangos miesto gyventojai ir miesto svečiai galės susirinkti prie miesto šventinės eglės ir atsisveikinti su praėjusiais metais. Trys Karaliai taip pat dalyvaus šiame renginyje laimins susirinkusiuosius ir linkės visiems puikių 2024 metų.

Šv. Mišios, eisena, koncertas ir dovanos

Vidurdienį Palangos Švč. Mergelės Marijos Ėmimo į dangų bažnyčioje bus laikomos Šventosios Mišios. 12.45 val. visi Palangiškiai ir miesto svečiai kviečiami dalyvauti šventinėje eisenoje nuo Palangos bažnyčios iki miesto Kalėdų eglės, o 13 val. prasidės Trijų Karalių šventė, kurioje dalyvaus Palangos kultūros centro liaudiškų šokių kolektyvai „Bočiai” ir „Banguolis”.

Ateikite su savo šeimomis, vaikais ir draugais, būdami drauge galėsite pajusti visą šventišką nuotaiką. Be to, bus ir dovanų, juk miestą lanko Trys Karaliai!

Trijų Karalių šventė Palangoje 2024 – renginio progama

TRYS KARALIAI PALANGOJE, 2024 m. sausio 6 d., šeštadienis

  • 12 val. – Šventosios Mišios Palangos Švč. Mergelės Marijos Ėmimo į dangų bažnyčioje.
  • 12.45 val. – Šventinė eisena nuo Palangos Švč. Mergelės Marijos Ėmimo į dangų bažnyčios iki Kalėdų eglės.
  • 13 val. – Trijų Karalių pasveikinimas prie Kalėdų eglės su Palangos kultūros centro liaudiškais šokių kolektyvais „Bočiai” ir „Banguolis”.

 

Parašykite komentarą