Restoranas „Žuvinė“ – išskirtiniai jūros skoniai Palangos širdyje

„Info Hotel“ - 1

Atnaujinta 2025 m. vasario mėn. 12 d.

Įsikūręs pačiame Palangos kurorto centre, restoranas „Žuvinė“ jau daugiau nei du dešimtmečius džiugina jūros gėrybių ir šviežios žuvies mėgėjus. Čia, kur susipina Baltijos regiono kulinarinės tradicijos su pasaulinės virtuvės įkvėpimu, svečiai gali mėgautis išskirtiniais patiekalais, kuriuos su meile kuria talentinga virtuvės komanda. 

Autentiški skoniai ir aukščiausia kokybė

Restorano filosofija – paprastumas, natūralumas ir tikras, grynas skonis. Kiekvienas patiekalas čia ruošiamas tik iš kruopščiai atrinktų ingredientų: šviežia žuvis tiekiama tiesiai iš Baltijos jūros žvejų, Lietuvos ekologinių ūkių bei sertifikuotų tarptautinių tiekėjų. Sezoniniai pokyčiai diktuoja žuvies pasirinkimą – rudenį siūlomi žiobriai, sterkas, Baltijos ir Atlantinė menkė, žiemą – stintos, pavasarį – Baltijos otai, plekšnės ir laukinis šamas, o vasarą – unguriai. Be to, restorano svečiai ištisus metus gali lepintis pasaulio vandenynų žuvimi bei jūros gėrybėmis. 

Meniu sudaro tiek tradiciniai, tiek išskirtiniai patiekalai. Čia galima paragauti garsiosios prancūziškos „Bouillabaisse“ sriubos, subtilaus skonio čilietiško jūros ešerio ar ant grotelių keptos šviežios žuvies, kurią šiltuoju metų laiku galima stebėti ruošiant lauko terasoje. Profesionalūs padavėjai visada patars, kuris garnyras geriausiai papildys pasirinktą žuvies patiekalą ir leis atsiskleisti autentiškam skoniui. 

Istorija, paremta aistra jūros gėrybėms

Restorano „Žuvinė“ istorija prasidėjo 2003 metų vasarą, kai Palangoje duris atvėrė pirmasis specializuotas jūros gėrybių restoranas. Aukšta kokybė ir unikali koncepcija greitai pelnė vietinių bei turistų simpatijas, o jau po metų – 2004-aisiais – restoranas prisijungė prie tarptautinės gastronomijos asociacijos „Chaine des Rotisseurs“. 2011 metais „Žuvinė“ išplėtė savo veiklą ir atidarė restoraną Vilniaus rotušėje, taip tapdamas vienu svarbiausių žuvies restoranų Lietuvoje. 

Daugiau nei tiesiog vakarienė

Apsilankymas „Žuvinėje“ – tai ne tik galimybė mėgautis šviežiais žuvies patiekalais, bet ir unikali patirtis. Čia svečiai gali ne tik paragauti, bet ir išmokti, kaip tinkamai mėgautis jūros gėrybėmis, suprasti jų sezoniškumą bei subtilius skonių niuansus. 

Kodėl verta apsilankyti?

  • Kasdien tiekiama šviežia žuvis ir jūros gėrybės 
  • Meniu pritaikytas prie sezoniškumo 
  • Unikali galimybė stebėti žuvies kepimą atviroje lauko terasoje 
  • Ilgametė kulinarinė patirtis ir prestižinės gastronomijos asociacijos įvertinimas 
  • Jauki aplinka ir profesionalus aptarnavimas 

Kontaktinė informacija:

  • Adresas: J. Basanavičiaus g. 37A, Palanga
  • Telefonas: +370 656 59 647
  • El. paštas: palanga@zuvine.lt

 

Kontaktai, informacija

Adresas
J. Basanavičiaus g. 37A, Palanga Žemėlapis
Telefonai
+370 656 59647
Tinklalapis
http://www.zuvine.lt
Facebook
www.facebook.com/zuvinepalanga/

Daugiau informacijos apie – Viešbutis Palangoje "Info hotel" - modernūs, elegantiški ir jaukūs kambariai nuomai »