Restoranas Nidoje „MEAT SteakHouse”, viešbutyje „Jelita”

Atnaujinta 2025 m. liepos mėn. 06 d.
Restoranas Nidoje „MEAT Steak House“ įsikūręs gražioje kurorto vietoje, pirmame viešbučio „Jelita“ aukšte.
Galite pasirinkti staliuką ne tik viduje, bet ir pušų apsuptyje esančioje erdvioje terasoje!
Vienas restorano įkūrėjų, jo šefas – Liutauras Čeprackas – mokėsi prestižinėje kulinarijos mokykloje „Le Cordon Bleu“, ją baigė aukso medaliu ir šiandien yra vertinamas kaip vienas geriausių virėjų Lietuvoje.
Restorano pasididžiavimas – mėsos patiekalai: sultingi jautienos kepsniai, ant raudojo kedro lentelės kepta antis – ir daugybė kitų patiekalų, kurie tirpte tirpsta burnoje.
Tai bene vienintelis restoranas Baltijos šalyse, turintis savo mėsos brandinimo kamerą, kurioje atsiskleidžia geriausios mėsos savybės, todėl didkepsnis įgauna ypatingą skonį, viliojantį gero maisto žinovus. Svečiams siūlomas platus jautienos kepsnių pasirinkimas: antrekotas „Rib-Eye“, nugarinė „New York strip“, išpjova ir didieji kepsniai su kaulu „T-bone“ ar „Porterhouse“, gomurį pamalonins ir žuvies bei jūros gėrybių patiekalai.
Kas rytą restorane lankytojų laukia ir vieni geriausių pusryčių Nidoje.
Kontaktai, informacija
- Adresas
- G. D. Kuverto g. 7F, Nida Žemėlapis
- Telefonai
- +370 610 17143
- Tinklalapis
- https://jelita.lt/restoranas/
Žiūrėti didesniame žemėlapyje // Surasti maršrutą į G. D. Kuverto g. 7F, Nida
Daugiau informacijos apie – Vila - Viešbutis Nidoje "Jelita" »