"Michaelson boutique Hotel" renginiai. Susitikimas su parfumeriu, teatro režisieriumi, gurmanu, keliautoju, konceptualių kvepalų prekės ženklo REMARC įkūrėju Michel Or

Michaelson boutique Hotel renginiai. Susitikimas su parfumeriu, teatro režisieriumi, gurmanu, keliautoju, konceptualių kvepalų prekės ženklo REMARC įkūrėju Michel Or - 1

Atnaujinta 2024 m. balandžio mėn. 15 d.

Susitikimas su parfumeriu, teatro režisieriumi, gurmanu, keliautoju, konceptualių kvepalų prekės ženklo REMARC įkūrėju Michel Or
Apie svečią :
Michel Or (Mišel Or)
- Profesionalus dermatologas, kosmetologas, kosmetikos kompanijos ProMe / Cosmetics / Professional Skin Treatment (Israelis) įkūrėjas.
- Parfumeris, aromatų architektas, konceptualios autorinių kvepalų kompanijos REMARC (Londonas, GB) autorius.
- Teatro režisierius, meno renginių mecenatas.
Didelę gyvenimo dalį praleidęs Odesoje (Ukraina) ir Tel Avive (Izraelis), nuo 2021 metų gyvena Londone, vadovauja profesionalios kosmetikos kompanijai ProMe, mažoje kūrybinėje laboratorijoje eksperimentuoja su aromatais, sėkmingiausius iš kurių išleidžia su REMARC by Michel Or ženklu, taip pat - aktyviai domisi įvairių šalių bei kultūrų virtuvės tradicijomis, daug keliauja, kolekcionuodamas įspūdžius ir patyrimus.
Apie susitikimą :
- Daugiau nei 4000 metų trunkanti žmonijos ir aromatų sugyvenimo istorija - profesionalaus kvapų kūrėjo akimis. Nepažinti faktai, įvykiai, atradimai.
- Šiuolaikinė parfumerija: higienos priemonė ar prabangos atributas? Statuso simbolis ar meno kūrinys ?
- Parfumerio laboratorijos paslaptys: kaip konstruojami kvepalai ir kas yra šių laikų “Ponas Nosis” - menininkas,chemikas,verslininkas?
- Jūs ir neaprėpiamai platus parfumerijos pasaulis - visi klausimai, kuriuos norėtumėte užduoti kvepalų profesionalui ir detalūs, intriguojantys atsakymai.
  • Renginio kaina : 50,00 € / asmeniui
  • Pasitiksime su prosecco taure ir užkandžiais.
  • Primename, kad norint dalyvauti, registracija būtina.
  • Susisiekite: +370 640 63378, reception@hotelmichaelson.com
  • “Michaelson boutique Hotel”, Žvejų g. 18 & 18A, Klaipėda 

Kontaktai, informacija

Adresas
Žvejų g. 18A, Klaipėda Žemėlapis
Telefonai
+370 640 63378

Daugiau informacijos apie – "Michaelson boutique Hotel" Jaukūs kambariai, konferencijų salės ir restoranas. »